Robòtica Tornar


...

La tecnologia, la robòtica, la informàtica estan molt presents en les nostres vides, i és necessari que els nens i nenes aprenguin nocions bàsiques i que adquireixin certes habilitats per utilitzar-les. 

Fins a 3r de primària, fem una introducció a la programació informàtica (seqüenciació d’ordres,  instruccions senzilles). Més tard, amb kits de LEGO, construeixen  petits robots i màquines i les programen perquè funcionin.

De 4t fins a 6è, treballem la programació amb Scratch, els ensenyem a fer petits programes i algun videojoc senzill. Després aprendran a muntar robots amb el Kit LEGO Mindstorms (que permet construir robots totalment autònoms) i també a programar-los per superar diferents reptes.

lego robots programació

Escola Pompeu Fabra
1r - 6è
26 €/mes
Escola Pompeu Fabra   [Veure mapa]

Horaris i grups
Grup Horari
1r - 3r Dijous de 17.15 a 18.15 h
4t - 6è Dimarts de 17.15 a 18.15 h

Totes les activitats

Veure-les totes

Presentació


Benvolgudes famílies,

Teniu a les vostres mans l’oferta de les activitats extraescolars que les AMPA/AFA de les escoles de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’altres entitats, ofereixen a tots els infants i joves de la nostra ciutat.

Seguim avançant en el projecte d’Extraescolars coordinades, conscients que mai de la importància que té l’enriquiment de l’horari extraescolar amb activitats de lleure, culturals i esportives.

Les activitats extraescolars ajuden les nostres filles i fills a desenvolupar competències clau per la vida com són la curiositat, la resolució de problemes, la creativitat, la comunicació, l’empatia, el treball en equip, la perseverança, l’autoregulació, la iniciativa...

Perquè creiem fermament en l’alt valor educatiu d’aquestes activitats, us convidem a participar-hi i a gaudir-ne!

Informació pràctica


Dates

Dates

Les preinscripcions comencen el 22 d'agost i finalitzen el 16 de setembre. Les activitats començaran el dia 3 d’octubre del 2022 i finalitzaran el 19 de juny del 2023.

Horaris

Horaris

Totes les activitats de primària començaran a les 17.15 h, per facilitar la mobilitat d’alumnes d’altres centres. Els alumnes que participen en activitats al propi centre, de les 17 h a les 17.15 h estaran atesos pel monitor/a que realitza l’activitat.

Places

Places

Cada activitat té un mínim i un màxim de places. Si el grup arriba al màxim de participants, s'obrirà una llista d'espera.

Saber-ne més

Preguntes freqüents


1

Com fer la inscripció?

La preinscripció es fa via telemàtica a través d'aquest web. En fer-la, rebreu a la vostra bústia de correu electrònic la confirmació de la preinscripció. Una vegada tancades les preinscripcions (20 de setembre) i revisades les llistes, rebreu indicacions de com formalitzar la inscripció i fer el pagament.

2

No m'en surto, pot ajudar-me algú?

Si teniu problemes per fer la preinscripció, us podeu adreçar a Can Puget (Plaça Dalt vila, 1 ), on us ajudaran a realitzar-la.