El Sac: Ukelele i Guitarra Tornar


...

A qui li agrada la música? Qui vol aprendre a expressar i comunicar? Quan escoltem música què passa? Quants instruments sonen en aquesta cançó? Com pot ser que cantar espanti els mals?
La música és el llenguatge universal, un recurs, una eina i un mitjà per comunicar-nos amb el nostre entorn i amb nosaltres mateixos. A partir dels 4 pilars que són el ritme, la melodia, l'harmonia i la improvisació, anirem endinsant-nos dins del món musical i dels instruments.

música instruments ukelele guitarra

Escola Vedruna Manlleu
1r - 6è
21 €/mes
lloguer d'instrument: 3€/mes
El Sac. Inventora de jocs  http://www.elsac.cat
Escola Vedruna Manlleu  [Veure mapa]

Horaris i grups
Grup Horari
Ukelele: 1r - 3r Dimecres de 17.15 a 18.15 h
Guitarra: 4t - 6è Dimarts de 17.15 a 18.15 h

Totes les activitats

Veure-les totes

Presentació


Benvolgudes famílies,

Teniu a les vostres mans l’oferta de les activitats extraescolars que les AMPA/AFA de les escoles de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’altres entitats, ofereixen a tots els infants i joves de la nostra ciutat.

Seguim avançant en el projecte d’Extraescolars coordinades, més conscients que mai de la importància que té l’enriquiment de l’horari extraescolar amb activitats de lleure, culturals i esportives.

Les activitats extraescolars ajuden les nostres filles i fills a desenvolupar competències clau per la vida com són la curiositat, la resolució de problemes, la creativitat, la comunicació, l’empatia, el treball en equip, la perseverança, l’autoregulació, la iniciativa...

Perquè creiem fermament en l’alt valor educatiu d’aquestes activitats, us convidem a participar-hi i a gaudir-ne!

Informació pràctica


Dates

Dates

Les preinscripcions comencen el 21 d'agost i finalitzen el 17 de setembre. Les activitats començaran el dia 2 d’octubre del 2023 i finalitzaran el 21 de juny del 2024.

Horaris

Horaris

Totes les activitats de primària començaran a les 17.15 h, per facilitar la mobilitat d’alumnes d’altres centres. Els alumnes que participen en activitats al propi centre, de les 17 h a les 17.15 h estaran atesos pel monitor/a que realitza l’activitat.

Places

Places

Cada activitat té un mínim i un màxim de places. Si el grup arriba al màxim de participants, s'obrirà una llista d'espera.

Saber-ne més

Preguntes freqüents


1

Com fer la inscripció?

La preinscripció es fa via telemàtica a través d'aquest web. En fer-la, rebreu a la vostra bústia de correu electrònic la confirmació de la preinscripció. Una vegada tancades les preinscripcions (20 de setembre) i revisades les llistes, rebreu indicacions de com formalitzar la inscripció i fer el pagament.

2

No m'en surto, pot ajudar-me algú?

Si teniu problemes per fer la preinscripció, us podeu adreçar a Can Puget (Plaça Dalt vila, 1 ), on us ajudaran a realitzar-la.