1

Com fer la inscripció?

La preinscripció es fa via telemàtica a través d'aquest web. En fer-la, rebreu a la vostra bústia de correu electrònic la confirmació de la preinscripció. Una vegada tancades les preinscripcions (16 de setembre) i revisades les llistes, rebreu indicacions de com formalitzar la inscripció i fer el pagament.

2

No m'en surto, pot ajudar-me algú?

Si teniu problemes per fer la preinscripció, us podeu adreçar a Can Puget (Plaça Dalt vila, 1 ), on us ajudaran a realitzar-la.

 

3

A quantes activitats em puc apuntar?  

Un podeu apuntar a totes les activitats que voleu realitzar, sempre que no coincideixin els dies i els horaris. Si hi ha dues o més inscripcions en el mateix dia/horari, es considera vàlida l'última inscripció realitzada, i les anteriors s'anul·len.

Si esteu indecisos, us demanem si us plau que no us apunteu a varies activitats "per si de cas", ja que en funció de les preinscripcions es formen els grups. Si no us presenteu en una activitat, es possible que aquell grup ja no arribi al mínim de participants i que l'activitat no es pugui portar a terme, cosa que afectaria a altres families i infants.

4

Em vull donar de baixa, que s'ha de fer? 

Si us heu inscrit en una activitat i per qualsevol motiu ja no podeu fer-la, heu de contactar el més aviat possible amb l'AMPA/AFA que organitza l'activitat i avisar que us voleu donar de baixa, perquè la plaça quedi disponible i per poder tenir actualitzat el nombre de participants. Si no aviseu, ens podem trobar a l'inici de l'activitat que no podem portar-la a terme per no arribar al mínim d'inscrits, cosa que afectaria a altres families i infants.